Persoonlijk, vernieuwend en toegankelijk. In een huiselijke sfeer biedt Lingerie at Corina een uitgekiende collectie lingerie en ondermode voor hem en haar, uitgebreid met nachtmode. Ook voor jongeren hebben wij een mooie collectie . Lingerie at Corina is gevestigd op het Hof 9 in Bergeijk. Tijdens uw bezoek krijgt u alle tijd en ruimte om te komen tot de juiste keuze. Advies geven we, wanneer u dat wilt. Mochten de reguliere openingstijden u niet uitkomen, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch of per mail. We maken dan een afspraak buiten deze tijden om. Ook voor besloten feestjes en workshops kun je bij Lingerie at Corina terecht.

Bij Lingerie at Corina is het ook mogelijk om na de standaard openingstijden te komen shoppen, we plannen graag een heuse VIP avond voor je. Gezellig komen shoppen na openingstijd met je vriendinnen, collega’s of familie, ook voor toekomstige bruidjes, om in alle rust je passende lingerie uit te zoeken. Tijdens deze avond creëren we een gezellige sfeer d.m.v. een hapje en een drankje, sfeerverlichting en persoonlijk advies. Deze VIP avond is mogelijk vanaf 6 personen met een maximum van 12 personen. Te boeken op een woensdag- of donderdagavond. Reserveren kan via het contactformulier op de website.

Contactgegevens

Hof 9
5571 CA Bergeijk
T +31(0)497 33 86 01
info@lingerie-at-corina.nl
www.lingerie-at-corina.nl

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09:30 - 18:00
Woensdag:09:30 - 18:00
Donderdag:09:30 - 18:00
Vrijdag:09:30 - 20:00
Zaterdag:09:30 - 17:00
Zondag:Gesloten
Ons aanbod

PrimaDonne, Marie Jo, Triumph, Sloggi, Ten Cate, Marlies Dekkers, Beeren, HOM, Kunert, Ringella, Tweka zijn een kleine selectie van de vele merken die worden gevoerd. Persoonlijk advies staat hoog in het vaandel, onder het genot van een koffie koffie of thee kunt u samen of alleen uw keuze maken in het mooie uitgebreide assortiment.

Kaart