• BRGK-Headers-13.jpg
 • BRGK-Headers-12.jpg
 • BRGK-Headers-8.jpg
 • BRGK-Headers-2.jpg
 • BRGK-Headers-11.jpg
 • BRGK-Headers-4.jpg
 • BRGK-Headers-3.jpg
 • BRGK-Headers-6.jpg
 • BRGK-Headers-9.jpg
 • BRGK-Headers-7.jpg
 • BRGK-Headers-1.jpg
 • BRGK-Headers-5.jpg
 • BRGK-Headers-10.jpg

BERGEIJK - Magere yoghurt, honing en muesli: een onmisbare combinatie voor dubbel olympisch kampioen en elfvoudig wereldkampioen baanwielrennen Harrie Lavreysen. Die combi, aangevuld met aardbeien, zaden en noten vormen samen de Harrie Lichtflits Yoghurt. Vanaf 1 juni is hij te koop in Bergeijk.

BERGEIJK - Ruud Bellemakers uit Luyksgestel is uitgeroepen tot ondernemer van het jaar in Bergeijk. Hij nam de prijs in ontvangst in theater De Kattendans in Bergeijk.

Woningbelang heeft er lang naar uitgekeken en op maandag 17 april was het dan zo ver. Het nieuwe kantoor van Woningbelang werd in kleine kring geopend. Het kantoor aan Hof 130 bevindt zich in het hart van Bergeijk, op een steenworp afstand van de nieuwe woningen die door Woningbelang op de plaats van het oude postkantoor worden gebouwd. Maarten Meulepas, directeur van Woningbelang, en wethouder Mathijs Kuijken hieven het glas op een mooie toekomst.

Na veel speculatie en nadat de spanning flink is opgebouwd was het op 12 maart dan toch eindelijk zover! Het nieuwe Bergeijkse pronkstuk is onthult.

BERGEIJK – De geschiedenis van Bergeijk is voor een belangrijk deel gevormd door de bloei van de weverij De Ploeg waarvoor honderd jaar geleden het eerste zaadje ontkiemde in herstellingsoord De Ploeg. Alle redenen voor het prille Cultuurhuis om uit te pakken met een jaar vol ‘strelende’ activiteiten.

BERGEIJK - Het Eykereind in Bergeijk gaat de komende maanden op de schop. Zo’n 550 meter van deze oude doorgaande weg tussen Westerhoven en het centrum van Bergeijk krijgt nieuwe riolering, nieuwe nutsleidingen en uiteindelijk een nieuw wegdek met een fietsstrook.

BERGEIJK - De sloop van het oude postkantoor in Bergeijk is van start gegaan. Het voormalige postkantoor aan aan ’t Hof, met daar boven 23 appartementen stond al een tijd leeg. Het maakt nu plaats voor nieuwbouw van de AH-supermarkt, die verhuist van de Burgemeester Magneestraat naar het dorpscentrum.

BERGEIJK - Met een nieuwe generatie aan het roer is er bij Bruns, ontwikkelaar en producent van tentoonstellingen, het nodige veranderd. Eén doel staat tot de dag van vandaag, zestig jaar na de oprichting, nog altijd overeind: belevingen creëren die de wereld begrijpelijker maken.

BERGEIJK - Na wereldsteden als Amsterdam, Londen, Toronto en zelfs het kleine Westerhoven is ook Bergeijk aan de beurt: als ware het dé metropool van de Kempen komen de letters BRGK in het centrum van Bergeijk te staan.

BERGEIJK - Een klimaatneutrale en vriendelijke schaatsbaan verrijst de komende weken op het centrale driehoekige plein op ’t Hof in Bergeijk. Deze kunststofbaan gaat vergezeld van een chalet waarin allerlei activiteiten van het Winter Festival Bergeijk worden gehouden.

BERGEIJK- De nieuwe centrummanager van Bergeijk, Stefan Veroude (35) uit Netersel, zit vol ideeën om het winkelgebied van Bergeijk nog aantrekkelijker te maken voor het winkelend en uitgaanspubliek. Sinds kort is hij de opvolger van Bèr Timmermans.